Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Στον τελικό του διπλού σκιφ των εφήβων οι Χρήστος Στεργιάκας και Χαράλαμπος Ντινενής.

 Πανηγυρικά την είσοδό τους στα έξι κορυφαία πληρώματα του κόσμου πήρε το διπλό σκιφ των εφήβων. Οι Χρήστος Στεργιάκας και Χαράλαμπος Ντινενής (ΦΩΤΟ) πήραν την 1η θέση στον ημιτελικό σημειώνοντας χρόνο 6:42.59 έχοντας το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της κούρσας.

 Πρώτες στον τερματισμό έπεσαν και οι νεάνιδες της δικώπου άνευ. Οι Μαργαρίτα Γεωργουδη και Χριστίνα Μπούρμπου δεν άφησαν καμία αντίπαλο τις αμφισβητήσει στη διάρκεια του ημιτελικού για να τερματίσουν σε 7:32.56 και διεκδικούν την Κυριακή με αξιώσεις μια θέση στο βάθρο.

 Κατακτώντας την 2η θέση στον ημιτελικό προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό και το τετραπλό σκιφ των εφήβων. Οι Γκαϊδατζής Πέτρος, Σχιζοδήμος Γρηγόρης, Τσαλικίδης Βασίλης, Μαρόκος Γιάννης ήταν 1η ως τα μισά της κούρσας και στη συνέχεια διατήρησαν τη 2η θέση για να τερματίσουν σε 6:09.14 και να γίνουν το τρίτο ελληνικό πλήρωμα που θα αγωνιστεί στους τελικούς του παγκοσμίου.

 Μια θέση 7-12 θα διεκδικήσουν τα πληρώματα  της τετράκωπου άνευ των εφήβων, με τους Κοκκινίδη Ηλία, Βασίλη Κουκουτή, Ανδριανό Οικονόμου, Δημήτρη Μπουκουβάλα, και το αντίστοιχο πλήρωμα των Νεανίδων Βιτζιλαίου Ιωάννα, Μήτση Αριάδνη, Βαρελοπούλου Ειρήνη, Δεμέλη Ευαγγελία, καθώς και το διπλό σκιφ των νεανίδων με τις Άρτεμις Ντούσκου, Μαρία Κυρίδου.